12. Međunarodni voćarski sajam

9. listopada 2017.

Općina Donji Kraljevec i Centar dr. Rudolfa Steinera pozivaju sve zainteresirane članove Saveza i druge izlagače da im se pridruže na 12. Međunarodnom voćarskom sajmu koji će se održati 3. i 4. studenog 2017. godine u Donjem Kraljevcu. U okviru sajma održati će se ocjenjivanje voćnih vina i ocjenjivanje piva s udjelom voća iz domaće proizvodnje.

Središnja tema stručnih skupova biti će: Novi tipovi operacija unutar Programa ruralnog razvoja – iskustva iz Slovenije i prijedlozi za suvremeno hrvatsko voćarstvo čiji je nositelj Savjetodavna služba.

Za dodatne informacije možete se obratiti putem telefona: 040/655-612 ili e-maila: info@vocarski-sajam.com.

U tajništvu Županijskog saveza poljoprivrednih udruga Varaždinske županije možete dobiti prijavnicu za izlagače kao i prijavnicu za ocjenjivanje vina. Na zahtjev svu dokumentaciju šaljemo i e-mailom.