Vikend praktične biodinamike – jesen 2019.

16. rujna 2019.

Centar dr. Rudolfa Steinera iz Donjeg Kraljevca i Ministarstvo poljoprivrede RH- Mreža za ruralni razvoj u suradnji s DEMETER International organiziraju Vikend praktične biodinamike – jesen 2019.

Vikend praktične biodinamike – jesen 2019. započinje predavanjem gosta predavača, mentora i savjetnika DEMETER International-a dr. sc. Reta Ingolda koji je ujedno i koordinator akreditacijskog vijeća DEMETER International i instruktor vježbenika za biodinamičku poljoprivredu u Švicarskoj, a održati će se 27.rujna 2019. (petak) u 18.00 sati u Centru dr. Rudolfa Steinera, Donji Kraljevec, Prvomajska 4.

U Varaždinskoj županiji će se 28.rujna 2019. (subota), a u Međimurskoj županiji 29.rujna 2019. (nedjelja) s početkom u 11 sati održati radionice izrade pripravaka 500.

Prijave za sudjelovanje ili pak dodatne informacije možete zatražiti na e-mail: info@centar-rudolf-steiner.com odnosno na telefon 040/655-612