Vikend praktične biodinamike – jesen 2019.

16. rujna 2019.

Centar dr. Rudolfa Steinera iz Donjeg Kraljevca i Ministarstvo poljoprivrede RH- Mreža za ruralni razvoj u suradnji s DEMETER International organiziraju Vikend praktične biodinamike – jesen 2019.

Vikend praktične biodinamike – jesen 2019. započinje predavanjem gosta predavača, mentora i savjetnika DEMETER International-a dr. sc. Reta Ingolda koji je ujedno i koordinator akreditacijskog vijeća DEMETER International i instruktor vježbenika za biodinamičku poljoprivredu u Švicarskoj, a održati će se 27.rujna 2019. (petak) u 18.00 sati u Centru dr. Rudolfa Steinera, Donji Kraljevec, Prvomajska 4.

U Varaždinskoj županiji će se 28.rujna 2019. (subota), a u Međimurskoj županiji 29.rujna 2019. (nedjelja) s početkom u 11 sati održati radionice izrade pripravaka 500.

Prijave za sudjelovanje ili pak dodatne informacije možete zatražiti na e-mail: info@centar-rudolf-steiner.com odnosno na telefon 040/655-612

giweather wordpress widget

KONTAKT

Za sve upite stojimo Vam na raspologanju

KORISNI LINKOVI

ŽUPANIJSKI SAVEZ POLJOPRIVREDNIH UDRUGA

Ova internet stranica koristi kolačiće. Vaš pristanak potreban nam je za korištenje kolačića, kako bismo našu stranicu održavali i unaprijeđivali posebno za vas.

Postavke privatnosti

Ovdje možete uključiti i isključiti cookie

Decline all Services
Accept all Services