17. Savjetovanje uzgajivača goveda u Republici Hrvatskoj

28. ožujka 2022.

Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu u suradnji sa Središnjim savezom hrvatskih uzgajivača simentalskog goveda organizira 17. Savjetovanje uzgajivača goveda u Republici Hrvatskoj koje će se održati 6. i 7. travnja 2022. godine u hotelu Spa Golfer u Svetom Martinu na Muri.

Cilj savjetovanja je edukacija i informiranje uzgajivača goveda te stručnjaka iz najvažnijih područja govedarstva: agrarna politika, ruralni razvoj, selekcija, držanje, hranidba, zdravstvena zaštita i sl. Predavači na 17. Savjetovanju uzgajivača goveda u RH su uvaženi profesori Agronomskog i Veterinarskog fakulteta iz Zagreba, Fakulteta agrobiotehničkih znanosti Osijek, stručnjaci Ministarstva poljoprivrede, Energetskog instituta Hrvoje Požar te HAPIH-a. Predavanja pokrivaju najvažnija područja govedarske proizvodnje te pružaju konkretne savjete uzgajivačima. Savjetovanje je središnje mjesto godišnjeg okupljanja svih sudionika govedarske proizvodnje na kojem se razmjenjuju iskustva i stječu nova znanja, čija primjena pridonosi kvalitetnijoj i ekonomičnijoj proizvodnji.

Za sudjelovanje na savjetovanju potrebno je ispuniti Prijavnicu koja se nalazi na službenim stranicama HAPIH-a (www.hapih.hr) te je dostaviti do 30. ožujka na e-mail: govedarstvo@hapih.hr