22. Međunarodna izložba cvijeća

6. rujna 2017.

Članica Saveza Udruga vrtlara Varaždinske županije pod pokroviteljstvom Grada Varaždina, Varaždinske županije i Turističke zajednice Grada Varaždina, a u sklopu Varaždinskih baroknih večeri organizira 22. Međunarodnu izložbu cvijeća na prostoru Starog grada Varaždina od 21. do 24.rujna ove godine. Tema i naziv izložbe je “Barok-glazba-cvijeće”, a zemlja partner Mađarska pa će i cvjetne instalacije biti na temu bogate kulturne, glazbene, likovne i povijesne ostavštine mađarskog naroda.

Udruga vrtlara Varaždinske županije poziva sve udruge, OPG-e i tradicijske obrte s područja Varaždinske županije da se pridruže cvjetnoj bajci te da putem prodajne izložbe predstave svoje proizvode i bogatstvo varaždinskog kraja. Cijena  štanda od 2m dužine je više nego popularna, a iznosi 100,00 kuna za cijelo trajanje izložbe. Prijaviti se možete putem telefona 098/190-1804 (gđa Pazman, predsjednica Udruge) ili e-maila: mailto:udrugavrtlara.vz@gmail.com te na brojeve telefona 092/188-5785 (gđa Radošević, tajnica Udruge) i 091/488-2768 (gđa Bogović, dopredsjednica Udruge). Trošak štanda možete uplatiti kod Raiffeisen Bank d.d., IBAN: HR08 2484 0081 1025 0909 2.

Udruga vrtlara poziva i sve građane te goste grada Varaždina i Varaždinske županije da posjete izložbu te da sudjeluju u otvaranju iste 21.rujna2017. u 18.00 sati u dvorištu Starog grada. Na izložbi će se prikupljati donacije za daljnji rad i usavršavanje članova Udruge.