23. Međunarodni specijalizirani sajam GAST 2018

12. veljače 2018.

U Splitu (Spaladium Arena) održati će se 23. Međunarodni specijalizirani sajam GAST 2018. (prehrana, sladoledi, slastice, pića, kava, hotelska i ugostiteljska oprema) od 28.veljače do 3.ožujka ove godine.

Ove godine će posebna pažnja biti posvećena vinarima i predstavljanju vinara pred turističku sezonu tj. pružiti će im se mogućnost da uđu na vinske list restorana, hotela i ugostiteljskih objekata. Prije otvaranja sajma biti će upriličeno 23. Međunarodno ocjenjivanje vina i japa, a nagrade će se dodijeliti prvog dana održavanja Sajma.

GAST 2018. pruža mogućnost i drugim proizvođačima, ne samo vina, da pronađu svoje mjesto u turističkoj ponudi R. Hrvatske.

Dodatne informacije možete dobiti na broj telefona 021/435-537, fax: 021/435-533 te e-mail:prodaja1@sajamsplit.hr .

Od pomoći će Vam biti i njihova web stranica: www.gastfair.com .