4. izborna sjednica Skupštine ŽSPU-VŽ

3. lipnja 2019.

30.svibnja ove godine održana je 4.izborna sjednica Skupštine Županijskog saveza poljoprivrednih udruga Varaždinske županije na kojoj je izabrano novo rukovodstvo Saveza u mandatnom razdoblju 2019.-2023. Od ukupno 19 udruga članica sjednici su prisustvovali predstavnici njih 17 te na taj način pokazali koliko im je važan njihov Savez i zajedništvo koje se gradi već dvanaest godina.

Između tri kandidata za predsjednika Saveza, u narednom mandatu, izabran je Saša Jerković, zamjenik predsjednice Udruge cvjećara ludbreške regije, po struci diplomirani inženjer agronomije. Tri člana Nadzornog odbora birala su se između jedanaest kandidata te su izabrani Nada Blaži, bivša predsjednica Udruge uzgajivača matičnih stada koza i ovaca Varaždinske županije koja će u narednom mandatu obavljati funkciju predsjednice temeljem odluke članova Nadzornog odbora koji su nakon sjednice Skupštine održali svoju prvu sjednicu u novom mandatu. Članovi Nadzornog odbora su još Karmela Radošević, tajnica Udruge vrtlara Varaždinske županije i Danijel Kukec, tajnik Udruge vinogradara i vinara „Sveti Martin“ Cestica. Za tajnicu Saveza je, po četvrti put izabrana Marija Dvekar Vusilović.

U članstvo Saveza primljene su dvije nove udruge i to: „Luna“ Udruga za ekološku i biodinamičku proizvodnju te Udruga vinogradara „Trsek“ Ludbreg.

giweather wordpress widget

KONTAKT

Za sve upite stojimo Vam na raspologanju

KORISNI LINKOVI

ŽUPANIJSKI SAVEZ POLJOPRIVREDNIH UDRUGA

Ova internet stranica koristi kolačiće. Vaš pristanak potreban nam je za korištenje kolačića, kako bismo našu stranicu održavali i unaprijeđivali posebno za vas.

Postavke privatnosti

Ovdje možete uključiti i isključiti cookie

Decline all Services
Accept all Services