“Barok u hortikulturi Varaždina” – predavanje Udruge vrtlara Varaždinske županije

7. listopada 2020.

U srijedu, 07.10.2020., će se u palači Herzer (GMV Franjevački trg 10) predstaviti projekt Udruge vrtlara Varaždinske županije pod nazivom “Barok u hortikulturi Varaždina”, s predavanjem na temu “Barokni vrtovi i parkovi s osvrtom na Varaždin”. Projekt će predstaviti predsjednica Udruge vrtlara Varaždinske županije Blanka Pazman, mag. ing. hortikulture, dok je predavanje pripremila povjesničarka umjetnosti Ivana Drožđek. U sklopu predavanja ujedno će biti predstavljeni autori najuspješnijeg vizuala barokne cvjetne gredice posađene u parku Vatroslava Jagića.

Program počinje u 19 sati i organizira se uz provedbu epidemioloških mjera. Na predavanju može biti 50 posjetitelja, a za prisustvovanje je obvezna ulaznica. Besplatna ulaznica može se podići na recepciji u palači Herzer u radno vrijeme GMV-a za posjetitelje: utorak – petak od 9 do 17 sati. Novinari i ostale službene osobe iz novinarskih redakcija za predavanje ne moraju imati ulaznicu. Svima koji ne mogu pratiti predavanje u GMV-u to je omogućeno putem streaminga uživo na YouTube kanalu: https://www.youtube.com/channel/UCd2VUOoG0x1t3q1zrFLi_rQ/videos.

giweather wordpress widget

KONTAKT

Za sve upite stojimo Vam na raspologanju

KORISNI LINKOVI

ŽUPANIJSKI SAVEZ POLJOPRIVREDNIH UDRUGA

Ova internet stranica koristi kolačiće. Vaš pristanak potreban nam je za korištenje kolačića, kako bismo našu stranicu održavali i unaprijeđivali posebno za vas.

Postavke privatnosti

Ovdje možete uključiti i isključiti cookie

Decline all Services
Accept all Services