DOVU 2017.

25. svibnja 2017.

25. i 26. svibnja u razdoblju od 7.00 do 15.00 sati u prostorijama Saveza na adresi Varaždin, Trakošćanska 24 biti će postavljeni informativni punkt putem kojeg će usmeno i pismeno biti odgovoreno na pitanja: što je udruga i kako je osnovati, koje dokumente trebamo kod osnivanja udruge, koje su zakonske osnove za osnivanje i poslovanje udruge, te će biti prezentiran rad Saveza putem promotivnog materijala s novim vizualnim identitetom Saveza koji je osmišljen povodom 10 godina postojanja.

Ujedno će svi zainteresirani, individualno moći uz pomoć tajnice Saveza izraditi svu potrebnu dokumentaciju za osnivanje nove udruge: od dnevnog reda osnivačke skupštine, zapisnika s osnivačke skupštine, statuta, obrazaca za prijavu nove udruge u Registar udruga R. Hrvatske, RNO registar te Registar poslovnih subjekata, itd…

 

giweather wordpress widget

KORISNI LINKOVI

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku ili klikom na postvke kolačića. Klikom na gumb 'Prihvaćam' pristajete na korištenje kolačića.

Postavke kolačića

Decline all Services
Accept all Services