DOVU 2019.

3. travnja 2019.

U skladu s našim opredjeljenjem transparentnog djelovanja na području razvoja civilnog društva u poljoprivredi, ovogodišnje Dane otvorenih vrata udruga i Dan otvorenih vrata Saveza posvećujemo našim sugrađanima koje nastojimo informirati o radu svih naših članica i samog Saveza ali i dati informacije kako osnovati udrugu te kako voditi poslovanje organizacije civilnog društva u sklopu današnjih zakonskih okvira.

U individualnim konzultacijama, svi naši zainteresirani sugrađani će moći dobiti uvid u poslovanje udruga u poljoprivredi, njihov značaj za razvoj i promociju poljoprivrede te težište udruga ka zaštiti okoliša i životinja u poljoprivrednoj proizvodnji. Zainteresirani će imati mogućnost dobiti informativni materijal koji je pripremilo tajništvo Saveza i članice Saveza.

16. i 17. svibnja ove godine svi zainteresirani mogu doći u prostorije Saveza na adresi Varaždin, Trakošćanska 24 od 7.00 do 15.00 sati i zatražiti informacije koje bi im mogle koristiti bilo da žele otvoriti udrugu, uključiti se u rad naših članica ili pak se samo upoznati s radom Saveza i njegovih članica.