DOVU 2019.

3. travnja 2019.

U skladu s našim opredjeljenjem transparentnog djelovanja na području razvoja civilnog društva u poljoprivredi, ovogodišnje Dane otvorenih vrata udruga i Dan otvorenih vrata Saveza posvećujemo našim sugrađanima koje nastojimo informirati o radu svih naših članica i samog Saveza ali i dati informacije kako osnovati udrugu te kako voditi poslovanje organizacije civilnog društva u sklopu današnjih zakonskih okvira.

U individualnim konzultacijama, svi naši zainteresirani sugrađani će moći dobiti uvid u poslovanje udruga u poljoprivredi, njihov značaj za razvoj i promociju poljoprivrede te težište udruga ka zaštiti okoliša i životinja u poljoprivrednoj proizvodnji. Zainteresirani će imati mogućnost dobiti informativni materijal koji je pripremilo tajništvo Saveza i članice Saveza.

16. i 17. svibnja ove godine svi zainteresirani mogu doći u prostorije Saveza na adresi Varaždin, Trakošćanska 24 od 7.00 do 15.00 sati i zatražiti informacije koje bi im mogle koristiti bilo da žele otvoriti udrugu, uključiti se u rad naših članica ili pak se samo upoznati s radom Saveza i njegovih članica.

giweather wordpress widget

KONTAKT

Za sve upite stojimo Vam na raspologanju

KORISNI LINKOVI

ŽUPANIJSKI SAVEZ POLJOPRIVREDNIH UDRUGA

Ova internet stranica koristi kolačiće. Vaš pristanak potreban nam je za korištenje kolačića, kako bismo našu stranicu održavali i unaprijeđivali posebno za vas.

Postavke privatnosti

Ovdje možete uključiti i isključiti cookie

Decline all Services
Accept all Services