Izbor Najuzornije hrvatske seoske žene

16. srpnja 2019.

“Ministarstvo poljoprivrede je partner (suorganizator) projekta  Najuzornije hrvatske seoske žene.

Svjetski dan seoske žene u Hrvatskoj, ove godine obilježiti će se 20. godinu za redom,  izborom Najuzornije hrvatske seoske žene, koji će se održati u Ozlju  12. listopada 2019.

Svi prepoznajemo ulogu i važnost seoske žene kao oslonca cjelokupnog poljoprivrednog gospodarstva i cjelokupnog ruralnog prostora. One su istinske lokalne heroine jer brinu i o obitelji i o poljoprivrednom gospodarstvu. 96% poljoprivrednih gospodarstava u EU čine obiteljska poljoprivredna gospodarstva, dok žene upravljaju sa svega 30% polj. gospodarstava.

Stoga vas molimo za prijedlog seoske žene koja će predstavljati našu županiju na izboru Najuzornije hrvatske seoske žene.

Podatke o zainteresiranim ženama za navedeni izbor dostavite, na obrascu Prijava za izbor u privitku, na mail  mara.bogovic@mps.hr

Izvor: Ministarstvo poljoprivrede

 

giweather wordpress widget

KORISNI LINKOVI

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku ili klikom na postvke kolačića. Klikom na gumb 'Prihvaćam' pristajete na korištenje kolačića.

Postavke kolačića

Decline all Services
Accept all Services