Izložba bučinog ulja 2018. u Varaždinu

21. ožujka 2018.

Varaždinska, Međimurska, Krapinsko-zagorska i Zagrebačka županija 26. svibnja 2018. godine organiziraju 8. IZLOŽBU BUČINOG ULJA SJEVEROZAPADNE HRVATSKE i 1.MEĐUNARODNU IZLOŽBU BUČINOG ULJA ALPE-JADRAN.

Svi zainteresirani proizvođači bučinog ulja za izlaganje  (ocjenjivanje) svojih proizvoda trebaju ispuniti prijavni obrazac koji možete naći na web stranici Varaždinske županije te ga dostaviti najkasnije do petka 30. ožujka 2018. godine na adresu: Upravni odjel za poljoprivredu i ruralni razvoj, Franjevački trg 7, 42000 Varaždin ili na e-mail: tanja.banfic@vzz.hr; jasna.vresk@vzz.hr.

Prikupljanje uzoraka za ocjenjivanje bučinog ulja za proizvođače s područja Varaždinske županije održat će se u srijeda 11. travnja 2018. godine od 8 do 10 sati u prostorijama Varaždinske županije, Upravnog odjela za poljoprivredu i ruralni razvoj,  Franjevački trg 7, Varaždin.

Dostavlja se 1 x 0,25 l i 1 x 0,50 l ulja u tamnim, staklenim i neobilježenim bocama za ocjenjivanje bučinog ulja, te 1 boca ulja s etiketom proizvođača ulja u svrhu izlaganja i degustacije na navedenoj Izložbi.

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti u Upravni odjel za poljoprivredu i ruralni razvoj, Varaždinske županije na broj telefona: 042/390-580 i 042/390-581.

Najbolje ocjenjeno ulje (šampion izložbe) dobiti će nagradu u iznosu od 2.000,00 EUR-a.

Više o svemu možete pročitati OVDJE.