Jedinstveni zahtjev za potporu u poljoprivredi 2019. -PODSJETNIK

10. svibnja 2019.

Jedinstvenih zahtjeva za potporu u poljoprivredi možete bez administrativnih ustezanja možete predati do do 15. svibnja 2019.  godine. Svoj zahtjev poljoprivrednici mogu samostalno popuniti u Agronetu te ga isprintati i poslati poštom ili ga osobno donijeti u podružnicu Agencije u svojoj županiji do 15. svibnja 2019. godine. Svima koji nemaju tu mogućnost i dalje pomažu djelatnici Agencije za plaćanja, Ministarstva poljoprivrede i Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu.

Do 31.svibnja za već prijavljene mjere u jedinstvenom zahtjevu može se zatražiti izmjena ili dopuna jedinstvenog zahtjeva najkasnije i to bez primjene administrativnih kazni za kašnjenje.

Podnošenje jedinstvenog zahtjeva u roku za zakašnjele zahtjeve je do 10. lipnja 2019. godine, ali se u tom slučaju smanjuje visina plaćanja po danu kašnjenja.