Kombinirani projekti u operacijama 4.1.1. i 4.1.2.-produženje roka

6. rujna 2017.

Na web stranici Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavljena je slijedeća obavijest:

“Obavještavaju se korisnici s kombiniranim projektima u operacijama 4.1.1. „Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava“ i 4.1.2. „Zbrinjavanje, rukovanje i korištenje stajskog gnoja u cilju smanjenja štetnog utjecaja na okoliš“ da je, zbog kasnijeg odobravanja projekata iz operacije 4.1.1., odnosno raskoraka u odobravanju projekata koji predstavljaju jednu tehnološku cjelinu i/ili su obuhvaćeni jednom građevinskom dozvolom, produžen rok za podnošenje zahtjeva za isplatu iz operacije 4.1.2. te je krajnji rok za njihovo podnošenje rok podnošenja zahtjeva za isplatu za operaciju 4.1.1.”