“Kuhanje sapuna na starinski način”

6. veljače 2018.

Članica Županijskog saveza poljoprivrednih udruga varaždinske županije udruga “ŽIVOT” Društvo za biološko-dinamičko gospodarenje Ludbreg iz Čukovca organizira 10.veljače 2018. g. s početkom u 10.00 sati u Društvenom domu Čukovec cjelodnevnu radionicu na kojoj ćete moći naučiti kako izraditi sapun na starinski način, kako izraditi starinski prašak za pranje tekstila-lukšiju, vidjeti ćete kako su naše bake rifljale veš i prale ga na potocima. Sve to će biti popraćeno opisima kazivačice – jedne od rijetkih koja se sjeća toga vremena.

Pod nazivom programa “Naša baština-naš život” koji djelomično financira Varaždinska županija udruga nam snažno poručuje “Sačuvajmo našu baštinu od zaborava!”.

Svoj dolazak, molimo, potvrditi do 8. veljače na telefon 098/182-0687  jer će u sklopu radionice biti priređena zakuska i podjela izrađenog sapuna. Tom prigodom će se prikupljati donacije od 50,00 kuna za daljnji rad Udruge i financiranje aktivnosti u 2018. godini.

 

giweather wordpress widget

KONTAKT

Za sve upite stojimo Vam na raspologanju

KORISNI LINKOVI

ŽUPANIJSKI SAVEZ POLJOPRIVREDNIH UDRUGA

Ova internet stranica koristi kolačiće. Vaš pristanak potreban nam je za korištenje kolačića, kako bismo našu stranicu održavali i unaprijeđivali posebno za vas.

Postavke privatnosti

Ovdje možete uključiti i isključiti cookie

Decline all Services
Accept all Services