Predavanja o proizvođačkim organizacijama – Mjera 9

27. rujna 2021.

Pozivamo Vas na predavanje vezano uz Mjeru 9., odnosno osnivanje proizvođačkih organizacija, koje organizira Ministarstvo poljoprivrede, a koje će se održati u dvorani Varaždinske županije, Franjevački trg 7 u Varaždinu, dana 30.09.2021. g. u 10,00 sati.

Svrha ovog predavanja je informirati sve poljoprivredne proizvođače zainteresirane za udruživanje u proizvođačke organizacije, kao i udruge, saveze, predstavnike JRS i JLS o osnovnim značajkama Nacionalnog plana oporavka i otpornosti u dijelu komponente koja se odnosi na jačanje kapaciteta proizvodnje u sektoru voća i povrća, ali i svih ostalih sektora. Osim osnovnih značajki Programa sufinanciranja pripreme infrastrukturnih projekata, kojima se potiče udruživanje i povezivanje poljoprivrednih proizvođača na regionalnoj razini, predstavit će se i detalji vezani uz Pravila o proizvođačkim organizacijama kao dijelu zajedničke poljoprivredne politike Europske unije.

giweather wordpress widget

KONTAKT

Za sve upite stojimo Vam na raspologanju

KORISNI LINKOVI

ŽUPANIJSKI SAVEZ POLJOPRIVREDNIH UDRUGA

Ova internet stranica koristi kolačiće. Vaš pristanak potreban nam je za korištenje kolačića, kako bismo našu stranicu održavali i unaprijeđivali posebno za vas.

Postavke privatnosti

Ovdje možete uključiti i isključiti cookie

Decline all Services
Accept all Services