Predavanja o proizvođačkim organizacijama – Mjera 9

27. rujna 2021.

Pozivamo Vas na predavanje vezano uz Mjeru 9., odnosno osnivanje proizvođačkih organizacija, koje organizira Ministarstvo poljoprivrede, a koje će se održati u dvorani Varaždinske županije, Franjevački trg 7 u Varaždinu, dana 30.09.2021. g. u 10,00 sati.

Svrha ovog predavanja je informirati sve poljoprivredne proizvođače zainteresirane za udruživanje u proizvođačke organizacije, kao i udruge, saveze, predstavnike JRS i JLS o osnovnim značajkama Nacionalnog plana oporavka i otpornosti u dijelu komponente koja se odnosi na jačanje kapaciteta proizvodnje u sektoru voća i povrća, ali i svih ostalih sektora. Osim osnovnih značajki Programa sufinanciranja pripreme infrastrukturnih projekata, kojima se potiče udruživanje i povezivanje poljoprivrednih proizvođača na regionalnoj razini, predstavit će se i detalji vezani uz Pravila o proizvođačkim organizacijama kao dijelu zajedničke poljoprivredne politike Europske unije.

giweather wordpress widget

KORISNI LINKOVI

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku ili klikom na postvke kolačića. Klikom na gumb 'Prihvaćam' pristajete na korištenje kolačića.

Postavke kolačića

Decline all Services
Accept all Services