Nacrti natječaja za Podmjere 4.1 na e-savjetovanju

4. studenoga 2019.

Ministarstvo poljoprivrede objavilo je na portalu e-savjetovanja tri nacrta natječaja za provedbu Podmjere 4.1. „Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva‚ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020. radi savjetovanja s javnošću. Radi se o nacrtima za provedbu tipa operacija 4.1.1 „Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava‚ – tovno govedarstvo, 4.1.2. „Zbrinjavanje, rukovanje i korištenje stajskog gnojiva u cilju smanjenja štetnog utjecaja na okoliš‚, 4.1.3. „Korištenje obnovljivih izvora energije‚.

Više o ovoj temi možete pročitati OVDJE, a spomenute nacrte i svoje mišljenje možete izraziti na E-SAVETOVANJU do 11. studenog ove godine.

giweather wordpress widget

KORISNI LINKOVI

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku ili klikom na postvke kolačića. Klikom na gumb 'Prihvaćam' pristajete na korištenje kolačića.

Postavke kolačića

Decline all Services
Accept all Services