“Najuzornije hrvatske seoske žene”

3. travnja 2019.

Udruga Uzorne hrvatske seoske žene raspisala je natječaj za izbor “Najuzornije hrvatske seoske žene”.

Najuzornija hrvatska seoska žena mora biti stara između 25 i 65 godina, hrvatska državljanka, koja živi na selu, uživa ugled u svojoj sredini, ima lijepo uređeno kućanstvo i poljoprivredno gospodarstvo, proizvodi poljoprivredne proizvode i/ili rukotvorine i/ili stvara umjetnička djela. U svojoj sredini žena je poznati borac za razvitak i napredak društvenog, kulturnog i gospodarskog života žene, obitelji i zajednice, a koja do sada nije sudjelovala na natjecanju za Izbor najuzornije hrvatske seoske žene.

Ovogodišnji izbor održati će se 12.listopada u gradu Ozlju , a prijave se primaju do 15.lipnja 2019. godine. Prijava mora sadržavati ime, prezime, adresu i broj telefona, datum i godinu rođenja, bračno stanje, zanimanje te kratak životopis. Prijave slati poštom na adresu svoje županije ukoliko su objavili natječaj, a ako nisu, onda na adresu: Katica Jerleković(predsjednica udruge), Cekovići 26, Kravarsko ili elektroničkom poštom na katica.jerlekovic@hotmail.com
Sve dodatne informacije mogu se dobiti na broju mob: 098/659-880″  Izvor: Poziv za prijavu na izbor najuzornije hrvatske seoske žene

Prijavnicu i ostalu dokumentaciju možete dobiti i u tajništvu Županijskog saveza poljoprivrednih udruga, Varaždin, Trakošćanska 24, svakim radnim danom od 7.00 do 15.00 sati.