“Najuzornije hrvatske seoske žene”

3. travnja 2019.

Udruga Uzorne hrvatske seoske žene raspisala je natječaj za izbor “Najuzornije hrvatske seoske žene”.

Najuzornija hrvatska seoska žena mora biti stara između 25 i 65 godina, hrvatska državljanka, koja živi na selu, uživa ugled u svojoj sredini, ima lijepo uređeno kućanstvo i poljoprivredno gospodarstvo, proizvodi poljoprivredne proizvode i/ili rukotvorine i/ili stvara umjetnička djela. U svojoj sredini žena je poznati borac za razvitak i napredak društvenog, kulturnog i gospodarskog života žene, obitelji i zajednice, a koja do sada nije sudjelovala na natjecanju za Izbor najuzornije hrvatske seoske žene.

Ovogodišnji izbor održati će se 12.listopada u gradu Ozlju , a prijave se primaju do 15.lipnja 2019. godine. Prijava mora sadržavati ime, prezime, adresu i broj telefona, datum i godinu rođenja, bračno stanje, zanimanje te kratak životopis. Prijave slati poštom na adresu svoje županije ukoliko su objavili natječaj, a ako nisu, onda na adresu: Katica Jerleković(predsjednica udruge), Cekovići 26, Kravarsko ili elektroničkom poštom na katica.jerlekovic@hotmail.com
Sve dodatne informacije mogu se dobiti na broju mob: 098/659-880″  Izvor: Poziv za prijavu na izbor najuzornije hrvatske seoske žene

Prijavnicu i ostalu dokumentaciju možete dobiti i u tajništvu Županijskog saveza poljoprivrednih udruga, Varaždin, Trakošćanska 24, svakim radnim danom od 7.00 do 15.00 sati.

 

 

giweather wordpress widget

KORISNI LINKOVI

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku ili klikom na postvke kolačića. Klikom na gumb 'Prihvaćam' pristajete na korištenje kolačića.

Postavke kolačića

Decline all Services
Accept all Services