Natječaj HPK za najuspješniji projekt financiran iz sredstava Programa ruralnog razvoja RH

13. rujna 2018.

U narednom razdoblju izvršit će se odabir i selekcija deset najuspješnijih projekata. Projekti će biti birani putem objavljenog natječaja i prema pristiglim prijavama, u suradnji s Vijećem za odabir koje sačinjavaju: predstavnik Ministarstva poljoprivrede, predstavnik Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, predstavnik akademske zajednice, predstavnik poljoprivrednih udruga, te predstavnik HPK.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje u promoviranju svog projekta financiranog  sredstvima Europske unije mjerama iz Programa ruralnog razvoja potrebno se prijaviti ispunjavanjem obrasca koji se nalazi na web stranici Hrvatske poljoprivredne komore. Tražene podatke morate poslati najkasnije do  21. rujna 2018. na e-mail: tomislava.hodalic@komora.hr s naznakom: ZA PROJEKT ‘CAP FOR YOU’

Rezultati natječaja bit će objavljeni početkom listopada na Internet stranici Hrvatske poljoprivredne komore: www.komora.hr.

giweather wordpress widget

KONTAKT

Za sve upite stojimo Vam na raspologanju

KORISNI LINKOVI

ŽUPANIJSKI SAVEZ POLJOPRIVREDNIH UDRUGA

Ova internet stranica koristi kolačiće. Vaš pristanak potreban nam je za korištenje kolačića, kako bismo našu stranicu održavali i unaprijeđivali posebno za vas.

Postavke privatnosti

Ovdje možete uključiti i isključiti cookie

Decline all Services
Accept all Services