Natječaj za izbor najboljeg hrvatskog mladog poljoprivrednika/poljoprivrednice

8. veljače 2021.

Do 4. ožujka 2021. otvoren je Natječaj za izbor najboljeg hrvatskog mladog poljoprivrednika/poljoprivrednicu kojega ovu godinu organizira hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Sunčana Glavak te Jutarnji list.

Na natječaj se mogu prijaviti mladi poljoprivrednici/ce koji su nositelji OPG-a i imaju do 40 godina života, državljani Republike Hrvatske, te su i korisnici mjera Programa, sa svojim projektima koji se financiraju iz Programa, a koji su završeni ili su u provedbi.

Medijski pokrovitelj izbora je Jutarnji list, a nagradni fond čini nagrada u novčanom iznosu od 50.000 kn, sponzora Zagrebačka banka d.d. Sponzor natječaja Konzum će dobitnicima pružiti podršku oko razvoja i plasmana proizvoda na tržište u svojim maloprodajnim prodavaonicama.

Za pobjednika/cu nagrade i dvadeset i jednog najboljeg poljoprivrednika/cu euro zastupnica Sunčana Glavak će osigurati put u Bruxelles i posjet Europskom parlamentu.

Cilj natječaja i europske nagrade za mlade poljoprivrednike je promicati pozitivnu sliku mladih poljoprivrednika te identificirati djelatnosti koje karakteriziraju inovacija, održivost i tržišna orijentiranost, a sve kako bi mladi ostali živjeti na selu te kako bi ruralni prostor opstao.

Prijavnice za natječaj mladi poljoprivrednici/ce mogu preuzeti ovdje https://form.jotform.com/210121714286345 te uvjete natječaja https://www.jutarnji.hr/promo/najbolji-mladi-poljoprivrednik-poljoprivrednica-15048217

Prijavnicu je potrebno popunjenu poslati na adresu elektroničke pošte: naj.poljoprivrednik@hanzamedia.hr

giweather wordpress widget

KONTAKT

Za sve upite stojimo Vam na raspologanju

KORISNI LINKOVI

ŽUPANIJSKI SAVEZ POLJOPRIVREDNIH UDRUGA

Ova internet stranica koristi kolačiće. Vaš pristanak potreban nam je za korištenje kolačića, kako bismo našu stranicu održavali i unaprijeđivali posebno za vas.

Postavke privatnosti

Ovdje možete uključiti i isključiti cookie

Decline all Services
Accept all Services