Natječaj za izbor najboljeg hrvatskog mladog poljoprivrednika/poljoprivrednice

8. veljače 2021.

Do 4. ožujka 2021. otvoren je Natječaj za izbor najboljeg hrvatskog mladog poljoprivrednika/poljoprivrednicu kojega ovu godinu organizira hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Sunčana Glavak te Jutarnji list.

Na natječaj se mogu prijaviti mladi poljoprivrednici/ce koji su nositelji OPG-a i imaju do 40 godina života, državljani Republike Hrvatske, te su i korisnici mjera Programa, sa svojim projektima koji se financiraju iz Programa, a koji su završeni ili su u provedbi.

Medijski pokrovitelj izbora je Jutarnji list, a nagradni fond čini nagrada u novčanom iznosu od 50.000 kn, sponzora Zagrebačka banka d.d. Sponzor natječaja Konzum će dobitnicima pružiti podršku oko razvoja i plasmana proizvoda na tržište u svojim maloprodajnim prodavaonicama.

Za pobjednika/cu nagrade i dvadeset i jednog najboljeg poljoprivrednika/cu euro zastupnica Sunčana Glavak će osigurati put u Bruxelles i posjet Europskom parlamentu.

Cilj natječaja i europske nagrade za mlade poljoprivrednike je promicati pozitivnu sliku mladih poljoprivrednika te identificirati djelatnosti koje karakteriziraju inovacija, održivost i tržišna orijentiranost, a sve kako bi mladi ostali živjeti na selu te kako bi ruralni prostor opstao.

Prijavnice za natječaj mladi poljoprivrednici/ce mogu preuzeti ovdje https://form.jotform.com/210121714286345 te uvjete natječaja https://www.jutarnji.hr/promo/najbolji-mladi-poljoprivrednik-poljoprivrednica-15048217

Prijavnicu je potrebno popunjenu poslati na adresu elektroničke pošte: naj.poljoprivrednik@hanzamedia.hr

giweather wordpress widget

KORISNI LINKOVI

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku ili klikom na postvke kolačića. Klikom na gumb 'Prihvaćam' pristajete na korištenje kolačića.

Postavke kolačića

Decline all Services
Accept all Services