Novi natječaji podmjere 4.1.

24. srpnja 2018.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je 20. srpnja 2018.  tri natječaja za provedbu podmjere 4.1. »Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva« iz Programa ruralnog razvoja RH 2014.-2020. i to: Natječaj za provedbu tipa operacije 4.1.1. »Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava« – sektor voća i povrća i sektor stočarstva i peradarstva,  Natječaj za provedbu tipa operacije 4.1.2. »Zbrinjavanje, rukovanje i korištenje stajskog gnojiva u cilju smanjenja štetnog utjecaja na okoliš« i Natječaj za provedbu tipa operacije 4.1.3. »Korištenje obnovljivih izvora energije«.

Prvi dio zahtjeva za potporu za ove natječaje može se popunjavati i podnositi u AGRONET-u od 31. kolovoza 2018. godine od 12:00 sati do 17. listopada 2018. godine do 12:00 sati.

Više o svemu pročitajte OVDJE.