Novi natječaji: tip operacije 5.2.1. i za vinare

26. lipnja 2018.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je natječaj za podmjeru 5.2. „Potpora za ulaganja u obnovu poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala narušenog elementarnim nepogodama, nepovoljnim klimatskim prilikama i katastrofalnim događajima“, tip operacije 5.2.1. Obnova poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala. Prvi dio zahtjeva za potporu može se popunjavati i podnositi u AGRONET-u od 2. srpnja 2018. godine od 12:00 sati do 31. listopada 2018. godine do 12:00 sati. Detalja možete pogledati OVDJE.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju je također 21.lipnja ove godine u „Narodnim novinama“, broj 56/18 objavila natječaj za mjeru Informiranje u državama članicama  iz Nacionalnog programa pomoći sektoru vina 2014. – 2018. Rok za podnošenje prijava je do 31. srpnja 2018. Više o tome pročitajte OVDJE.

 

giweather wordpress widget

KONTAKT

Za sve upite stojimo Vam na raspologanju

KORISNI LINKOVI

ŽUPANIJSKI SAVEZ POLJOPRIVREDNIH UDRUGA

Ova internet stranica koristi kolačiće. Vaš pristanak potreban nam je za korištenje kolačića, kako bismo našu stranicu održavali i unaprijeđivali posebno za vas.

Postavke privatnosti

Ovdje možete uključiti i isključiti cookie

Decline all Services
Accept all Services