Novi natječaji: tip operacije 5.2.1. i za vinare

26. lipnja 2018.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je natječaj za podmjeru 5.2. „Potpora za ulaganja u obnovu poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala narušenog elementarnim nepogodama, nepovoljnim klimatskim prilikama i katastrofalnim događajima‚, tip operacije 5.2.1. Obnova poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala. Prvi dio zahtjeva za potporu može se popunjavati i podnositi u AGRONET-u od 2. srpnja 2018. godine od 12:00 sati do 31. listopada 2018. godine do 12:00 sati. Detalja možete pogledati OVDJE.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju je također 21.lipnja ove godine u „Narodnim novinama‚, broj 56/18 objavila natječaj za mjeru Informiranje u državama članicama  iz Nacionalnog programa pomoći sektoru vina 2014. – 2018. Rok za podnošenje prijava je do 31. srpnja 2018. Više o tome pročitajte OVDJE.

 

giweather wordpress widget

KORISNI LINKOVI

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku ili klikom na postvke kolačića. Klikom na gumb 'Prihvaćam' pristajete na korištenje kolačića.

Postavke kolačića

Decline all Services
Accept all Services