Obavijesti o ostvarenim pravima za 2016. godinu

16. kolovoza 2017.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju je od 11.kolovoza počela slati na kućne adrese Obavijest o ostvarenim pravima za 2016. godinu svim poljoprivrednicima koji su podnijeli zahtjev za potpore u poljoprivredi za 2016. godinu, a koje su isplaćene u periodu od studenog 2016. do srpnja 2017. godine.

U ovoj obavijesti navedene su sve potpore koje je poljoprivrednik zatražio na jedinstvenom zahtjevu, uz podatke o traženoj i utvrđenoj količini, odobrenom pravu te o odobrenoj isplati. Također, evidentirana su i eventualna umanjenja i naplaćene višegodišnje sankcije, osim iznosa koji su umanjeni temeljem poreznog duga ili dugovanja prema Agenciji za plaćanja.

U slučaju dodatnih upita poljoprivrednici se mogu javiti u centralni ured Agencije za plaćanja (tel: 01/6002-700; e-pošta: info@apprrr.hr) ili u podružnicu u svojoj županiji.