Objave APPRRR-a

5. srpnja 2018.

Na web stranici Agencije za plaćanje u poljoprivredi možete pronaći raspored radionica vezano za pojedine natječaje Programa ruralnog razvoja RH. Kao što je vidljivo najbliža radionica poljoprivrednicima Varaždinske županije je u Zagrebu 11. i 17.srpnja, a odnosi se na natječaje po tipu operacije: 7.2.1 Ulaganja u građenje javnih sustava za vodoopskrbu, odvodnju i pročišćavanje otpadnih voda,   7.4.1. Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu,  4.2.2 Korištenje obnovljivih izvora energije,  6.3.1 Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava i 6.4.1 Razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima.

Isto tako na web stranici APPRRR-a možete pronaći brošuru vezano za izmjene po Vinskoj omotnici u 2018. godini.