Objavljen JAVNI NATJEČAJ Grada Ludbrega za dodjelu financijskih potpora za sufinanciranje projekata/programa organizacijama civilnog društva u 2021. godini

15. prosinca 2020.

U sklopu ovog natječaja organizacije civilnog društva svoje prijave mogu podnijeti za PROJEKTE — kratkoročne, manje opsežne, uglavnom jednokratne aktivnosti u koje je uključen manji broj korisnika te koje se provode na području Grada Ludbrega.

Organizacije civilnog društva svoje prijave mogu podnijeti za PROGRAME – dugoročne, opsežnije, više aktivnosti u koje je uključen veći broj korisnika te koji se provode većinom na području Grada Ludbrega, a u manjoj mjeri na području Varaždinske županije, Republike Hrvatske i u inozemstvu.

Trajanje programa može biti najdulje 12 mjeseci, zaključno do 31.prosinca 2021. godine.

Najmanji iznos koji se može odobriti za PROJEKTE iznosi 1.000,00 kuna, a najveći 3.000,00 kuna.
Za PROGRAME najmanji iznos koji se može odobriti iznosi 3.000,00 kuna, a najveći 30.000,00 kuna.

Rok za podnošenje prijava projekata/programa je 30 dana od objave ovog Natječaja, tj. prijave se mogu podnositi od 1. prosinca 2020.godine do zaključno 31. prosinca 2020. godine.

Detaljnije informacije potražite na stranicama GRADA LUDBREGA.

giweather wordpress widget

KORISNI LINKOVI

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku ili klikom na postvke kolačića. Klikom na gumb 'Prihvaćam' pristajete na korištenje kolačića.

Postavke kolačića

Decline all Services
Accept all Services