Objavljen JAVNI NATJEČAJ Grada Ludbrega za dodjelu financijskih potpora za sufinanciranje projekata/programa organizacijama civilnog društva u 2021. godini

15. prosinca 2020.

U sklopu ovog natječaja organizacije civilnog društva svoje prijave mogu podnijeti za PROJEKTEkratkoročne, manje opsežne, uglavnom jednokratne aktivnosti u koje je uključen manji broj korisnika te koje se provode na području Grada Ludbrega.

Organizacije civilnog društva svoje prijave mogu podnijeti za PROGRAME – dugoročne, opsežnije, više aktivnosti u koje je uključen veći broj korisnika te koji se provode većinom na području Grada Ludbrega, a u manjoj mjeri na području Varaždinske županije, Republike Hrvatske i u inozemstvu.

Trajanje programa može biti najdulje 12 mjeseci, zaključno do 31.prosinca 2021. godine.

Najmanji iznos koji se može odobriti za PROJEKTE iznosi 1.000,00 kuna, a najveći 3.000,00 kuna.
Za PROGRAME najmanji iznos koji se može odobriti iznosi 3.000,00 kuna, a najveći 30.000,00 kuna.

Rok za podnošenje prijava projekata/programa je 30 dana od objave ovog Natječaja, tj. prijave se mogu podnositi od 1. prosinca 2020.godine do zaključno 31. prosinca 2020. godine.

Detaljnije informacije potražite na stranicama GRADA LUDBREGA.

giweather wordpress widget

KONTAKT

Za sve upite stojimo Vam na raspologanju

KORISNI LINKOVI

ŽUPANIJSKI SAVEZ POLJOPRIVREDNIH UDRUGA

Ova internet stranica koristi kolačiće. Vaš pristanak potreban nam je za korištenje kolačića, kako bismo našu stranicu održavali i unaprijeđivali posebno za vas.

Postavke privatnosti

Ovdje možete uključiti i isključiti cookie

Decline all Services
Accept all Services