Objavljen Natječaj za operaciju 6.3. “Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava” LAG-a Sjeverozapad

8. prosinca 2020.

LAG Sjeverozapad objavljuje dana 08. prosinca 2020. godine 2. LAG Natječaj iz LRS LAG-a Sjeverozapad za TO 6.3. „Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava“, a koji je sukladan TO 6.3.1. iz Programa ruralnog razvoja RH 2014-2020. Prihvatljivi prijavitelji su OPG-i s područja LAG obuhvata, a to su općine: Bednja, Beretinec, Cestica, Donja Voća, Klenovnik, Maruševec, Petrijanec, Sračinec, Sveti Ilija, Vidovec i Vinica te gradovi: Ivanec, Lepoglava i Varaždin.

Rok za podnošenje prijave projekata je od 11.01.2021. do 15.02.2021. godine. Ukupan iznos raspoloživih sredstava po ovom LAG Natječaju iznosi 1.964.990,55 HRK, a visina potpore po nositelju projekta iznosi 15.000 €, odnosno 111.592,50 HRK.

U svrhu pojašnjenja natječaja, natječajne dokumentacije i načina podnošenja prijava LAG Sjeverozapad će održati online radionicu zbog COVID-19 pandemije. Obavijest o terminu radionice bit će objavljena naknadno na web stranici LAG-a Sjeverozapad.

Detaljnije informacije potražite na: LAG SJEVEROZAPAD