Održana 1. elektronička sjednica Skupštine ŽSPU-a

13. studenoga 2020.

Zbog trenutne situacije s pandemijom COVID 19 virusa te preporukom stožera civilne zaštite o ograničenjima okupljanja, Županijski savez poljoprivrednih udruga je 06. studenog 2020. po prvi puta održao elektroničku sjednicu Skupštine na kojoj su sudjelovali predstavnici 17 od ukupno 18 udruga članica Saveza. Članovima skupštine je predočen izvještaj o radu i financijski izvještaj Saveza za 2019. godinu koji su usvojeni jednoglasnom odlukom članova Skupštine te je također usvojen prijedlog Plana i programa rada te financijski plana za nadolazeću 2021. godinu. Vrijedi spomenuti i kako su članovi Skupštine jednoglasno potvrdili odluku Upravnog odbora o razrješenju dosadašnje tajnice Saveza, Ivane Matijašec te također potvrdili odluku o imenovanju nove tajnice Saveza, Marije Herceg.

Zapošljavanjem nove tajnice Savez je nastavio s kontinuitetom obavljanja redovitih aktivnosti te Vas još jednom podsjećamo kako se za sva pitanja i informacije vezane uz rad Saveza možete obratiti telefonski na: +385 42 493 920 te putem e-maila na zspu.vz@outlook.com ili osobnim dolaskom u prostorije Saveza, Trakošćanska 24, Varaždin, radnim danom od 8:00 do 16:00 sati.