Održana redovna godišnja skupština Saveza

29. lipnja 2021.

Županijski savez poljoprivrednih udruga je dana 16.06.2021. održao redovnu sjednicu Skupštine na kojoj su prisustvovali predstavnici 15 udruga članica od ukupno njih 17. Na sjednici skupštine su bili nazočni i predstavnici Varaždinske županije, gđa. Silvija Zagorec, dipl. ing. geoteh., zamjenica župana Varaždinske županije te g.dr.sc. Dragutin Vincek, pročelnik Upravnog odjela za poljoprivredu i ruralni razvoj Varaždinske županije. Spomenuti uvaženi gosti su istaknuli važnost rada Saveza te podržali udruživanje poljoprivrednika na navedeni način. Ujedno su istaknuli važnost ulaganja u povećanje vidljivosti i prepoznatljivosti Saveza kroz aktivnosti kao što su Dani otvorenih vrata, organizacija i sudjelovanje na sajmovima i sl.

Skupštinu je predvodio predsjednik Saveza, g. Saša Jerković, koji je nazočnima prezentirao aktivnosti realizirane tijekom 2020. godine te također predstavio plan rada i financijski plan za 2021. godinu. U budućem razdoblju rada Savez planira pojačati marketinške aktivnosti, potencirati korištenje donacija i bespovratnih sredstava u radu Saveza i udruga članica te se uključiti u provedbu projekata koji se tiču doprinosa razvoju poljoprivrede na području Varaždinske županije, a i šire.