Poticanje konjogojstva

8. siječnja 2019.

Zahtjevi za mjere iz Nacionalnog programa poticanja  provedbe uzgojnih programa za toplokrvne pasmine i uzgojne tipove konja u Republici Hrvatskoj od 2015. do 2020. godine za 2018. godinu mogu se podnositi do 31. siječnja 2019. godine.

Zahtjevi se podnose za mjeru Poboljšanje učinkovitosti provedbe uzgojnog programa, a za podmjere Potpora ocjeni vanjštine i procjene radne sposobnosti te Potpora organizaciji konjičkih sportskih natjecanja (Nacionalnog kupa, nacionalnog prvenstva i prvenstva za mlade konje u dresurnom, preponskom i daljinskom jahanju, vožnji zaprega, galopskim i kasačkim utrkama); te za mjeru Potpora uzgoju Programom predviđenih pasmina i uzgojnih tipova konja, podmjere Potpora uzgoju rasplodnih kobila i Potpora uzgoju rasplodnih pastuha.

Više o svemu možete pročitati OVDJE.