Pravilnik mjere 16 “Suradnja”

18. listopada 2017.

Ovim se Pravilnikom utvrđuje provođenje mjere 16 „Suradnja«, podmjere 16.1 »Potpora za osnivanje i rad operativnih skupina Europskog partnerstva za inovacije (EIP) za poljoprivrednu produktivnost i održivost« i podmjere 16.4 »Potpora za horizontalnu i vertikalnu suradnju sudionika u opskrbnom lancu za uspostavljanje i razvoj kratkih opskrbnih lanaca i lokalnih tržišta te za promicanje aktivnosti u lokalnom kontekstu u vezi s razvojem kratkih opskrbnih lanaca i lokalnih tržišta« iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

Prihvatljivi korisnici su operativne skupine unutar kojih su najmanje dva partnera – registrirane fizičke ili pravne osobe, a koji sudjeluju u kratkom opskrbnom lancu lokalnih tržišta.

Pravilnik možete pronaći OVDJE.