Preminuo Branko Kežman, predsjednik udruge vinogradara “Trsek” Ludbreg

23. studenoga 2020.

S puno tuge i boli primili smo vijest da nas je zauvijek napustio naš prijatelj i predsjednik Udruge vinogradara “Trsek” Ludbreg, gospodin Branko Kežman. U dugogodišnjem mandatu predsjednika Udruge “Trsek” uvelike je doprinio razvoju vinogradarstva i vinarstva na ludbreškom području, ali i šire, te je također ostvario veliki doprinos u radu Saveza. Bila je izuzetna čast poznavati ga i surađivati s njime. Obitelji i svim ožalošćenima izražavamo najiskreniju sućut.

Na žalost, gospodin Branko Kežman je već drugi član Upravnog odbora koji nas je napustio u 2020. godini. Prije samo nekoliko mjeseci oprostili smo se i od dugogodišnjeg predsjednika Udruge stočara i ratara “Seljačka sloga 2000”, gospodina Nikole Dombaja. Savez je samim time ostao bez vrlo aktivnih i hvalevrijednih članova koji su se godinama zalagali za unapređenje poljoprivredne proizvodnje kroz Udruge u kojima su djelovali i kroz sami Savez. Svojim predanim radom ostvarili su veliki i nezamjenjivi doprinos na cjelokupnu zajednicu te im na tome neizmjerno zahvaljujemo.

Županijski savez poljoprivrednih udruga

giweather wordpress widget

KORISNI LINKOVI

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku ili klikom na postvke kolačića. Klikom na gumb 'Prihvaćam' pristajete na korištenje kolačića.

Postavke kolačića

Decline all Services
Accept all Services