Preminuo Branko Kežman, predsjednik udruge vinogradara “Trsek” Ludbreg

23. studenoga 2020.

S puno tuge i boli primili smo vijest da nas je zauvijek napustio naš prijatelj i predsjednik Udruge vinogradara “Trsek” Ludbreg, gospodin Branko Kežman. U dugogodišnjem mandatu predsjednika Udruge “Trsek” uvelike je doprinio razvoju vinogradarstva i vinarstva na ludbreškom području, ali i šire, te je također ostvario veliki doprinos u radu Saveza. Bila je izuzetna čast poznavati ga i surađivati s njime. Obitelji i svim ožalošćenima izražavamo najiskreniju sućut.

Na žalost, gospodin Branko Kežman je već drugi član Upravnog odbora koji nas je napustio u 2020. godini. Prije samo nekoliko mjeseci oprostili smo se i od dugogodišnjeg predsjednika Udruge stočara i ratara “Seljačka sloga 2000”, gospodina Nikole Dombaja. Savez je samim time ostao bez vrlo aktivnih i hvalevrijednih članova koji su se godinama zalagali za unapređenje poljoprivredne proizvodnje kroz Udruge u kojima su djelovali i kroz sami Savez. Svojim predanim radom ostvarili su veliki i nezamjenjivi doprinos na cjelokupnu zajednicu te im na tome neizmjerno zahvaljujemo.

Županijski savez poljoprivrednih udruga