Prodaja/kupnja steonih junica na Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu

19. srpnja 2017.

Na 25. državnoj stočarskoj izložbi koja će se održati od 8. do 10. rujna 2017. godine tijekom Jesenskog međunarodnog bjelovarskog sajma biti će izloženo nekoliko kolekcija junica i krava simentalske i holstein pasmine goveda. Dio izloženih grla na izložbi biti će ponuđen i na prodaju. Uzgajivačima će biti omogućeno da na prodaju ponude izložena grla u kolekciji steonih junica. Na ovaj način Hrvatska poljoprivredna agencija želi potaknuti promet domaćeg rasplodnog materijala koji je kvalitetom na razini onog koji se našim uzgajivačima nudi u inozemstvu.

Svi uzgajivači koji su zainteresirani za prodaju ili kupnju kvalitetnih steonih junica iz domaćeg uzgoja mogu kontaktirati Hrvatsku poljoprivrednu agenciju na brojeve telefona ili na e-mail adrese:

Milica Gregorek- Hanževački,  mob: 099 3175-248,  e-mail: mghanzevacki@hpa.hr
Ivica Vranić,  mob: 091 794 6317,  e-mail: ivranic@hpa.hr