Programi izobrazbe iz područja poljoprivrede

8. rujna 2017.

Nastavljajući dugogodišnju dobru suradnju Privatne srednje škole Varaždin s pravom javnosti, Matka Laginje 6 i Županijskog saveza poljoprivrednih udruga danas je održan sastanak s ravnateljicom ustanove gđom Jagodom Kukolja koja je izrazila zadovoljstvo suradnjom i ponudila članovima Saveza povoljne uvjete za osposobljavanje i stjecanje javno priznatog zanimanja u poljoprivredi: vinogradar-vinar, voćar, proizvođač ratarskih kultura, proizvođač povrća na ekološki način, cvjećar-aranžer kao i srodne poslove: rukovatelj traktorom s poljoprivrednim radnim priključcima, rukovatelj lančanom motornom pilom i sigurno rukovanje s pesticidima i pravilnu upotrebu pesticida za dobivanje odobrenja za kupnju istih (kartice za pesticide).

Polaznici obrazovnih programa moraju zadovoljiti sljedeće minimalne uvjete: punoljetnost, završeno minimalno osnovnoškolsko obrazovanje i zdravstvena sposobnost za obavljanje poslova za koje se osposobljavaju.

Sve informacije vezano za spomenute obrazovne programe u poljoprivredi možete dobiti u tajništvu Saveza ili pak direktno na adresi: Privatna srednja škola Varaždin, 42000 Varaždin, Matka Laginje 6; e-mail: pssv@pssv.hr ili pak na broj telefona: 260-423 svaki radni dan od 9.00 do 12.00 sati i od 16.00 do 18.00 sati.

Na web stranici www.pssv.hr možete pronaći informacije o školi, drugim obrazovnim programima te o rasporedu održavanja predavanja.