Programi izobrazbe iz područja poljoprivrede

8. rujna 2017.

Nastavljajući dugogodišnju dobru suradnju Privatne srednje škole Varaždin s pravom javnosti, Matka Laginje 6 i Županijskog saveza poljoprivrednih udruga danas je održan sastanak s ravnateljicom ustanove gđom Jagodom Kukolja koja je izrazila zadovoljstvo suradnjom i ponudila članovima Saveza povoljne uvjete za osposobljavanje i stjecanje javno priznatog zanimanja u poljoprivredi: vinogradar-vinar, voćar, proizvođač ratarskih kultura, proizvođač povrća na ekološki način, cvjećar-aranžer kao i srodne poslove: rukovatelj traktorom s poljoprivrednim radnim priključcima, rukovatelj lančanom motornom pilom i sigurno rukovanje s pesticidima i pravilnu upotrebu pesticida za dobivanje odobrenja za kupnju istih (kartice za pesticide).

Polaznici obrazovnih programa moraju zadovoljiti sljedeće minimalne uvjete: punoljetnost, završeno minimalno osnovnoškolsko obrazovanje i zdravstvena sposobnost za obavljanje poslova za koje se osposobljavaju.

Sve informacije vezano za spomenute obrazovne programe u poljoprivredi možete dobiti u tajništvu Saveza ili pak direktno na adresi: Privatna srednja škola Varaždin, 42000 Varaždin, Matka Laginje 6; e-mail: pssv@pssv.hr ili pak na broj telefona: 260-423 svaki radni dan od 9.00 do 12.00 sati i od 16.00 do 18.00 sati.

Na web stranici www.pssv.hr možete pronaći informacije o školi, drugim obrazovnim programima te o rasporedu održavanja predavanja.

giweather wordpress widget

KONTAKT

Za sve upite stojimo Vam na raspologanju

KORISNI LINKOVI

ŽUPANIJSKI SAVEZ POLJOPRIVREDNIH UDRUGA

Ova internet stranica koristi kolačiće. Vaš pristanak potreban nam je za korištenje kolačića, kako bismo našu stranicu održavali i unaprijeđivali posebno za vas.

Postavke privatnosti

Ovdje možete uključiti i isključiti cookie

Decline all Services
Accept all Services