Projekt “Zlata vrijedan”

23. svibnja 2019.

Ministarstvo poljoprivrede i Večernji list nastavljaju i ove godine Projekt “Zlata vrijedan”-izbor najboljeg obiteljskog gospodarstva u Hrvatskoj.

Najkasnije do 7.lipnja 2019. godine Varaždinska županija-Upravni odjel za poljoprivredu i ruralni razvoj treba dostaviti prijedloge na obrascima koji se mogu dobiti u Upravnom odjelu ali i u tajništvu Saveza, na e-mail adresu zlatavrijedan@vecernji.net i to 4 nominacije za obiteljska poljoprivredna gospodarstva i jednu za Mladu nadu.

Molimo sve udruge članice Saveza da se jave, bilo Upravnom odjelu ili tajništvu Saveza, kako bi predložili najbolja 4 OPG-a i jednu Mladu nadu iz Varaždinske županije za ovogodišnje ocjenjivanje. Time promoviramo, najprije poljoprivrednu djelatnost, naše OPG-e i Varaždinsku županiju.