Rang lista za mjeru 6.3.1. i popis LAG-ova

21. veljače 2018.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju započela je s izdavanjem konačnih odluka poljoprivrednicima koji su se prijavili na drugi natječaj za operaciju 6.3.1. »Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava«. Sve odluke Agencija će izdati tijekom ovog tjedna, a poljoprivrednici svoje odluke mogu preuzeti u AGRONET-u (na kartici »ODLUKE«).

Ministarstvo poljoprivrede i Agencija za plaćanja održali su niz sastanaka i edukacija s Lokalnim akcijskim grupama (LAG), za koje je pripremljen paket natječajne dokumentacije za operaciju 6.3.1. kako bi LAG-ovi samostalno mogli provoditi natječaje upravo za ovu mjeru – potporu malim poljoprivrednicima, za koji postoji najveći interes na terenu. Natječaje će provoditi 54 LAG-a čiji popis s pripadajućim jedinicama lokalne samouprave možete pronaći ovdje: https://www.mrr.hr/files/Tablica-naselja_2201.pdf .

Više o svemu pročitajte OVDJE.