Raspisan novi natječaj za podmjeru 6.3. “Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava”

2. veljače 2017.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je Natječaj za provedbu podmjere 6.3. „Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava‚, provedba tipa operacije 6.3.1. „Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava‚. Korisnici ove potpore su mala poljoprivredna gospodarstava upisana u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava, ekonomske veličine iskazane u ukupnom standardnom ekonomskom rezultatu poljoprivrednog gospodarstva od 2.000 eura do 7.999 eura, a potpora iznosi 113.389,50 kuna po korisniku. Za ovaj Natječaj je rezervirano 151.261.593,00 kuna. Rok za podnošenje zahtjeva: 27.ožujak 2017. Više pročitajte OVDJE.

Agencija za plaćanje u poljoprivredi, Ministarstvo poljoprivrede i Savjetodavna služba organiziraju info radionice vezano za sudjelovanje na raspisanom natječaju. Više o radionicama možete pročitati OVDJE.

giweather wordpress widget

KORISNI LINKOVI

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku ili klikom na postvke kolačića. Klikom na gumb 'Prihvaćam' pristajete na korištenje kolačića.

Postavke kolačića

Decline all Services
Accept all Services