Sajmovi hrane i zdravog življenja 2018.

28. kolovoza 2018.

Sajmovi hrane i zdravog življenja održavaju na Zagrebačkom velesajmu od 18. do 21.10.2018. godine.

Temeljni cilj “ovih sajmova je promocija i poticanje značaja domaće poljoprivredne proizvodnje, hrvatskih prehrambenih i ostalih proizvoda koji doprinose zdravom življenju i zadovoljstvu potrošača. Posebna pažnja biti će posvećena proizvodima čiji nazivi imaju zaštićenu oznaku izvornosti, zemljopisnog podrijetla te domaćim proizvodima koji imaju certificiranu prepoznatljivost u zemlji i u svijetu.”

Program:

18.10.2018.  Konferencija na temu: Budućnost zajedničke poljoprivredne politike EU.

Okrugli stol na temu: „Nepoštena trgovačka praksa –  pravni okvir u RH te stanje i pristup rješavanja ovog problema u EU“

19.10.2018. Stručna rasprava „Hrvatska brendirana kroz svoje kvalitetne poljoprivredne i prehrambene proizvode“

Detaljnije informacije mogu se naći na: http://www.zv.hr/sajmovi-7/sajmovi-hrane-i-zdravog-zivljenja/izlagaci-2790/o-sajmu-3486/3486

Zainteresirani za izlaganje na sajmovima mogu osnovne informacije dobiti i u tajništvu Saveza.