Savjetovanje “Upravljanje rizicima u poljoprivredi i mogućnosti financiranja poljoprivredne proizvodnje”

7. ožujka 2017.

14.ožujka 2017. s početkom u 11.00 sati u prostorijama Županijske komore Varaždin održati će se savjetovanje za poljoprivrednike pod nazivom “Upravljanje rizicima u poljoprivredi i mogućnosti financiranja poljoprivredne proizvodnje”. Cilj savjetovanja je informirati poljoprivredne proizvođače o mjerama ruralnog razvoja i upravljanja rizicima u poljoprivredi, mogućnostima financiranja poljoprivredne proizvodnje, osiguravateljevima pokrićima te nabavci opreme i mehanizacije putem leasinga.

Po završetku Savjetovanja predviđena je mogućnost individualnih razgovora s predstavnicima Ministarstva poljoprivrede, banaka, osiguravatelja, leasing društva i HBOR-a.

Program savjetovanja i prijavni obrazac možete dobiti u tajništvu Saveza ili direktno na upit u ŽGK Varaždin, gđa Marina Kezić Mekota, tel.: 405-412 tj. e-mail: mkezic@hgk.hr.