Školska shema u Varaždinskoj županiji

14. rujna 2017.

“Nakon što je župan Varaždinske županije Radimir Čačić ravnatelje svih osnovnih škola, čiji osnivač je Županija, pozvao da za potrebe školskih kuhinja počnu kupovati lokalno uzgojenu i proizvedenu hranu, prošli tjedan je u Varaždinu održan radni sastanak o ovoj važnoj temi.

U Županijskoj palači okupili su se ravnatelji osnovnih i srednjih škola, kao i predstavnici obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava iz Varaždinske županije, koji se bave primarnom poljoprivrednom proizvodnjom.”

Nemojmo čekati velike strane greenfield investicije, fondove Europske unije ili pak povoljne klimatske prilike koje bi donijele izvanredan prinos negdje u svijetu i omogućile nam jeftinu hranu.Okrenimo se oko sebe i učinimo sami nešto dobro za sebe i ljude oko nas. Počnimo kupovati lokalno uzgojenu i proizvedenu hranu.” – riječi su dr. sc. Dragutina Vinceka, privremenog pročelnika za poljoprivredu i ruralni razvoj s kojima se svi članovi Saveza slažu i podržavaju.

Izvor: mrežna stranica Varaždinske županije

giweather wordpress widget

KONTAKT

Za sve upite stojimo Vam na raspologanju

KORISNI LINKOVI

ŽUPANIJSKI SAVEZ POLJOPRIVREDNIH UDRUGA

Ova internet stranica koristi kolačiće. Vaš pristanak potreban nam je za korištenje kolačića, kako bismo našu stranicu održavali i unaprijeđivali posebno za vas.

Postavke privatnosti

Ovdje možete uključiti i isključiti cookie

Decline all Services
Accept all Services