Slavonika 2018.

12. veljače 2018.

6.ožujka ove godine na Poljoprivrednom fakultetu u Osijeku održati će se poljoprivredna konferencija Slavonika pod motom “Inspiriramo poljoprivredu”.

Edukacijska platforma koja okuplja predstavnike stručne, utjecajna i političke javnosti, OPG-ove, velike i male poljoprivrednike, predstavnike udruga, zadruga, proizvođačkih organizacija  ali i studente Agronomskog fakulteta iz Zagrebe i Poljoprivrednog fakulteta iz Osijeka poziva sve zainteresirane da im se pridruže kao predstavnici svojih županija od kojih pet ne plaćaju kotizaciju.

Stoga, ako ste zainteresirani dodatne informacije potražite u Upravnom odjelu za poljoprivredu i ruralni razvoj Varaždinske županije (Tel: 390-580 i 390-582), Varaždin, Franjevački trg 7 do 16.veljače.

giweather wordpress widget

KORISNI LINKOVI

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku ili klikom na postvke kolačića. Klikom na gumb 'Prihvaćam' pristajete na korištenje kolačića.

Postavke kolačića

Decline all Services
Accept all Services