Središnji savez uzgajivaÄŤa svinja Hrvatske “doselio” u VaraĹľdinsku Ĺľupaniju

18. siječnja 2022.

Naša adresa (Trakošćanska 24, Varaždin) bogatija je za još jednog stanara, a ovoga puta je to Središnji savez uzgajivača svinja Hrvatske koji okuplja svinjogojce iz osam županija: Varaždinske, Međimurske, Virovitičko-podravske, Osječko-baranjske, Vinkovačko-srijemske, Brodsko-posavske, Sisačko-moslavačke i Koprivničko-križevačke.

Na izbornoj skupštini Saveza, koja je 20. studenog 2021. godine održana u Novoj Gradišci, za predsjednika je izabran Dalibor Vrček, vlasnik obrta Vrček iz Varaždinske županije, čija moderna svinjogojska farma posluje po principu samoodrživosti. Na potpredsjedničke funkcije izabrani su: gđa Marijana Bilović, predsjednica Svinjogojske udruge Virovitičko-podravske županije, g. Dobromir Čović, predsjednik Udruge svinjogojaca Vukovarsko-srijemske županije te g. Damir Jagić, predsjednik Udruge uzgajivača svinja Varaždinske županije.

Za više informacija o radu Središnjeg saveza uzgajivača svinja Hrvatske pozivamo Vas da posjetite njihovu web stranicu: SUS

Error: Your Requested widget " giweather-2" is not in the widget list.

Privacy Settings