Vinodar 2017.

20. ožujka 2017.

Grad Daruvar u suradnji s Daruvarskom vinskom cestom i Turističkom zajednicom Daruvar-Papuk organizira 19. Međunarodnu izložbu vina “Vinodar 2017” od 4. do 11.lipnja ove godine. Manifestacija će obuhvatiti niz aktivnosti kao što je izložba vina u dvorcu grofa Janković te sajam tradicionalnih proizvoda i obrta.

Zaprimanje uzoraka vina će se vršiti 20. i 21.travnja 2017. u prostorijama “Badel 1862 d.d. – Vinarija Daruvar”, Donji Daruvar, Bjelovarska 66 (Broj telefona: 043/331-943). Ocjenjivati će se i najljepša etiketa, a  koje je potrebno dostaviti do 19.svibnja na adresu: Grad Daruvar, Trg kralja Tomislava 14, Upravni odjel za gospodarstvo.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na broj telefona: 043/331-408, broj mobitela: 098/324-807 ili pak na e-mail: mailto:gospodarstvo@daruvar.hr.