“VINODAR 2018.”

14. ožujka 2018.

Grad Daruvar u suradnji s Daruvarskom vinskom cestom i TZ Daruvar-Papuk organizira 20. međunarodnu izložbu vina pod nazivom “Vinodar 2018.”.

“Vinodar 2018.” će trajati 8 dana i to od 3. do 10.lipnja ove godine te će biti popraćen raznim edukacijskim, zabavnim i kulturnim događanjima.

Izložba vina će se odvijati u dvorcu grofa Jankovića kao i sajam tradicionalnih proizvoda i obrta. Zaprimanje uzoraka vina za ocjenjivanje  će se vršiti 20 i 23.travnja 2018. godine u prostorijama “Badel 1862 d.d.-Vinarija  Daruvar”, Donji Daruvar, Bjelovarska 66 (Tel: 043/331-943, Fax: 043/331-997).

Organizira se i ocjenjivanje najljepše etikete koje je potrebno dostaviti do 7.svibnja na adresu: Grad Daruvar, Trg kralja Tomislava 14, Upravni odjel za gospodarstvo.

Sve ostale informacije možete dobiti na brojeve telefona: 099/2177-658 i 098/324-807 odnosno na e-mail:mailto:grad-gospodarstvo@daruvar.hr .