Zlatna vina Alpe Jadran 2018.

11. svibnja 2018.

7.srpnja će se u Đurđevcu održati izložba vina „Zlatna vina Alpe Jadran 2018.“  na kojoj će se ocjenjivati pristigla vina od strane međunarodna ocjenjivačka komisija te će na kraju manifestacije biti proglašeno „Zlatno vino Alpe-Jadran“.

Na izložbi mogu sudjelovati proizvođači kvalitetnih i vrhunskih vina sa zemljopisnim podrijetlom. Kategorije ocjenjivanja su suha, polusuha, poluslatka i slatka vina.

Izlagač je u obvezi zajedno s uzorcima vina i ispunjenom prijavnicom dostaviti certifikat  izložbe na kojoj je vino osvojilo zlatnu medalju. Uzorci od 6 boca od po 0,75 l vina se zaprimaju 2.lipnja 2018. od 8.00 do 18.00 sati na adresi Udruga vinogradara i voćara Đurđevac, Trg svetog Jurja 5, 48350 Đurđevac. Uzorci se mogu poslati poštom na istu adresu koji, također, moraju stići do 2.lipnja ove godine.

Zainteresirani se mogu za daljnje informacije obratiti u tajništvo Saveza ili na broj telefona 493-920.